Vores team

Jørgen Kragsig Olesen
Medejer
Kandidatår 1992, Kvægfagdyrlæge 2010 Arbejdsområde: Sundhedsrådgivning (Malkekvæg, ammekvæg, slagtekalve, mink) og akutarbejde

Efter endt uddannelse i 1992 startede jeg som dyrlæge i praksis. I 1999 blev jeg medejer af Ejstrupholm-Give-Thyregod Dyrlæger, hvor kvæg var mit primære arbejdsområde. Jeg fusionerede i marts 2015 med Kvægdyrlægerne midt ApS. Jeg arbejder i alle typer kvægbesætninger samt med får, ged, høns og mink. Jeg bor i Brande. Jørgen har i perioden 2015-2017 gennemført efteruddannelse og specialisering vedrørende halthed og klove hos kvæg.

Charlotte Bakkegaard
Medejer
Kandidatår: 2014 Arbejdsområde: Sundhedsrådgivning Kvæg og akut-dyrlæge

Jeg startede som assistent hos “Kvægdyrlægerne Kronborg” i Thisted og siden 1. april 2015 har jeg været en del af holdet ved Kvægdyrlægerne Midt ApS, hvor jeg i 2020 blev medejer. Jeg arbejder for at gøre en forskel både for køerne og for landmændene, for det kliniske arbejde såvel som for rådgivning. Dette gennem et professionelt fagligt grundlag, samarbejde og god kommunikation, så vi sammen kan skabe gode vilkår og sundhed blandt vores køer, hvor det samtidigt er økonomisk rentabelt. Jeg har tidligere været fodermester i en kvægbesætning og er bosat ved Århus på et landbrug.
Sommeren 2017 startede jeg på uddannelsen som Kvægfagdyrlæge. Denne færdiggjorde jeg sommeren 2020.

Kurt M. Nørgaard
Kandidatår: 1999
Arbejdsområde: Sundhedsrådgivning Kvæg og Mink og akut-dyrlæge

Efter endt uddannelse startede jeg som assistent ved Dyrlægekontoret Knudby, senere fusioneret til Skiveegnens Dyrlæger. I 2006 blev ansat ved Kjellerup-Skægkær Dyrlæger, nu omdannet til Kvægdyrlægerne Midt ApS. Jeg følger kurser og møder i Dyrlæger & Ko og på kvægområdet i øvrigt. Desuden deltager jeg i ERFA-grupper med fokus på mink. Jeg er bosat i Nordsjælland. Blev i oktober 2017 færdig med en 2-årig efteruddannelse i Yversundhed.

Anne Katrine Aagaard
Ansat dyrlæge
Kandidatår: 2017 Arbejdsområde: Akut-dyrlæge

Kommer oprindeligt fra Ærø og flyttede til Silkeborg umiddelbart efter jeg blev færdiguddannet. Har malket et halvt år mellem gymnasiet og universitet, og siden da vidste jeg, at det var kvægdyrlæge der var drømmejobbet. Hos Kvægdyrlægerne Midt kører jeg udelukkende som akutdyrlæge. Det vil sige at jeg laver det jeg bedst kan lide – nemlig at komme ud og snakke med landmændene hver dag, og se en masse forskellige køer med forskellige problemstillinger.

Kirsten Søndergaard Hansen
Ansat dyrlæge
Kandidatår 2011. Arbejdsområde sundhedsrådgivning kvæg og akut-arbejde kvæg.

Jeg har siden universitetet arbejdet hovedsageligt med sundhedsrådgivning hos kvæg og akut-arbejde i kvægbesætninger. Desuden har jeg fra tid til anden behandlet smådyr og heste. Særligt klovsundhed og lemmelidelser har haft min interesse, og fra 2015-2017 har jeg gennemført efteruddannelse og specialisering i klovsundhed og halthed. Jeg forsøger gennem min rådgivning at gøre en forskel for både landmænd og hans køer ved at skabe forhold der tilgodeser køernes behov og optimerer produktionen. Jeg er opvokset på en gård med malkekøer i Sønderjylland, men efter endt studie har jeg boet forskellige steder, og flyttede til Silkeborg i 2016.

Hanne Lerche Voogd
Assistent i kvægpraksis
Kandidatår: 1991 Arbejdsområde: Sundhedsrådgivning kvæg og akut-dyrlæge

Jeg færdiggjorde studiet i januar 1991 og har siden haft jobs hovedsagelig relateret til kvægpraksis. Mine interesseområder indenfor sundhedsrådgivning er specielt kalvene, som skal have en god start for at sikre en god produktion i fremtiden. Privat er jeg bosat i Ejstrup mellem Skjern og Videbæk på et landbrug med malkekøer. Jeg er blev i 2017 færdig med en masteruddannelse i ”Vurdering af dyrevelfærd i primærproduktionen.”

Bitten Lyngbak Andersen
Klinikassistent
Arbejdsområde: Administration, kontor, laboratorium

Jeg er uddannet dyreassistent/dyrepasser i Kolding, men har siden 2006 arbejdet som klinikassistent. Jeg startede hos Kvægdyrlægerne Midt i april 2009. Jeg står for laboratorieopgaverne; herunder mælkeprøver, tørstofanalyse, fæces- og blodprøver. Jeg er fast på kontoret alle hverdage kl. 7.30 – 15.00, hvor jeg bl.a. passer telefonen og varetager forskellige opgaver for dyrlægerne.

Mille Elena Andreasen
Sekretær
Arbejdsområde: Administration, kontor, laboratorium

Jeg er uddannet lægesekretær i Viborg, og har været i det offentlige siden 2009. Jeg står for det administrative og i samarbejde med Bitten varetager jeg; mælkeprøver, tørstofanalyse, fæces- og blodprøver. Jeg er fast på kontoret alle hverdage kl. 9:00-16:00 (undtagen torsdag), hvor jeg bl.a. passer telefonen og varetager forskellige opgaver for dyrlægerne.

Jens Stege Phillipsen
Tidligere medejer
Kandidatår 1980, Kvægfagdyrlæge 1992
Arbejdsområde: Jens kører ikke længere ud på besætninger, men sørger for administrative tiltag på kontoret.

Mit primære arbejdsområde har altid været kvæg, hvor mine hovedinteresser har været malkekvægbesætninger, sundhedsrådgivning, reproduktion, kalve/opdræt og fodring.
Sammenhæng mellem produktion, sundhed og fodring har i mange år været inspirerende for at arbejde med udvikling af udskrifter og programmer til analyser af besætningens mange data, og dermed fokus på de ting i en besætning, der kan give de bedste økonomiske og sundhedsmæssige resultater.

Hvad kan vi hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi håber på at høre fra dig.