Ønsker du at komme i praktik hos Kvægdyrlægerne Midt?

I praktik hos Kvægdyrlægerne Midt

Kvægdyrlægerne Midt ApS er en ren kvægpraksis (occasionally et får og en ged) med tilknytning til mere end 100 besætninger – heraf omkring 35 modul 1, 20 modul 2, 15 med økologisk rådgivningsaftale og en del kødkvægsbesætninger.

Det vil sige, at der er mulighed for både at være med til rådgivningsbesøg og almindelige akutbesøg med både de mere ”almindelige” behandlinger hos økologer, og de mere ”specielle” behandlinger ved både malkekvæg og kødkvæg både i hverdagen men også i vagterne. Vi er en praksis med 6 fastansatte dyrlæger fra forskellige generationer, så der er både mulighed for at lære af de ”gamle og erfarne”, og for at høre hvordan livet er som nyuddannet af ”yngre og mindre erfarne”.

Vi prøver så vidt muligt at samles til frokost, hvor der bliver diskuteret alt fra dagligdags problemer, til de faglige udfordringer man til tider står med hos landmanden.

Praksis ligger 2 min. gang fra toget i Bording, der kører mellem Århus og Herning (DDD dækker transport for dyrlægestuderende ved praktik uden for studiet). Vi kan eventuelt være behjælpelige med overnatning, hvis dette er aktuelt. Ellers så husk at Dyrlæger & Ko dækker logi hvis man er dyrlægestuderende i praktik.
Vi vil glæde os til at få nogle nysgerrige praktikanter, med gåpåmod og iver for at lære, på besøg i vores praksis!

Ønsker du at komme i praktik hos Kvægdyrlægerne Midt?

Kontakt os hvis du er interesseret eller få svar på eventuelle spørgsmål. Vi håber på at høre fra dig.